clienten zozijn genieten van jaarlijkse koetsentocht

Nadat de leden van Rotary Raalte de cliënten met hun begeleiders hadden opgehaald verzamelden ze zich bij de manege. Op dit startpunt begon het verdelen van de deelnemers over de verschillende soorten koetsen. Altijd weer een spannend moment totdat iedereen er goed bij zit.

Vele cliënten doen al jaren mee en verheugden zich dan ook op deze tocht. Bij het vertrekcommando aan de paarden volgde een tocht door de mooie omgeving van Heeten, over zandpaden en smalle wegen. De menners van Het Aangespannen Paard trakteerden dit jaar het dorp Okkenbroek met een rondje, wat een  mooi schouwspel opleverde.

Na terugkomst volgde een gezellig samenzijn met muziek, broodjes, drankjes en een attentie. Omstreeks  13.00 uur werd iedereen weer thuisgebracht. Ondertussen werd alweer uitgekeken naar de volgende editie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.