Home / archiefcentraal / buurtbewoners tevreden

buurtbewoners tevreden

De heer Harink voerde vanavond op ‘een raadspleinsessie’ in het gemeentehuis in Raalte het woord namens de buurt. Naast minder asielzoekers, ziet de buurt ook graag dat het AZC er niet langer dan vijf jaar blijft, dat de aanplant rondom met al volwassen bomen en struiken gebeurt en dat er geen grote zendmast komt, maar dat het AZC aangesloten wordt op glasvezel. Op weg naar de looproute zouden de aankomend AZC-bewoners via een tunnel op het goede pad gezet moeten worden.

Lees ook

De Lemeler begraafplaats is weer up-to-date

LEMELE – De in september vorig jaar gestarte renovatie van de bijzondere begraafplaats in Lemele …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.