Home / archiefcentraal / broers starten kitesurfwinkel in raalte

broers starten kitesurfwinkel in raalte

In het oostelijke deel van Nederland is er nog weinig aanbod op dit gebied en de beide broers hebben al aardig wat ervaring met het kitesurfen. De naam Double Dutch Kite lag voor de hand bij twee Hollandse broers.

Ze zijn 16 en 18 jaar oud en verkopen kites van een groot aantal A-merken. Voor zowel de beginnende als de gevorderde kitesurfers hebben zij mooie artikelen op voorraad. Ze hopen met weinig overheadkosten en hun eigen jeugdige aanpak, een aantrekkelijk aanbod te kunnen geven als alternatief op de gevestigde orde.

Echte werk
Jong zijn ze zeker, ze hebben het ondernemen in hun bloed en willen graag ervaren hoe je een eigen bedrijf moet runnen. Hoe mooi is het dan om dit te combineren met je passie. Er is al veel werk verzet en al een hoop geleerd door de ondernemers van Double Dutch, maar het echte werk gaat nu voor ze beginnen.

Geïnteresseerd? (Kite) surf naar de site www.doubledutchkite.nl of neem telefonisch of via WhatsApp contact op via 06 40785137.

De winkel / showroom is open op dinsdag en zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur, vrijdag van 17.00-21.00 uur en als je belt gaan we uiteraard ook op andere tijden voor je open.

Lees ook

Infobijeenkomst over entree Hof van Rakhorst

HEINO – De werkgroep Heino Centrum houdt op dinsdag 28 september een informatiebijeenkomst in Café …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.