broekland wint doelpuntrijk duel

Van Dellen vindt dat Broekland het zichzelf te moeilijk heeft gemaakt. “Maar de uitslag is niet geflatteerd”, zegt de trainer. “Wij waren de voetballende ploeg en RDC speelde alleen maar de lange bal. Wij leverden heel veel strijd, maar we geven de goals te makkelijk weg. Dat kwam met name door onoplettende momenten en een slechte communicatie tussen de achterhoede en de verdediging. FC RDC profiteerde daar optimaal van.”

De oefenmeester vindt dat zijn elftal veel vooruitgang heeft gemaakt dit seizoen. “We zijn veel meer van achteruit gaan voetballen en we hebben het middenveld veel meer gebruikt. Alleen hebben wij de pech dat we geen spits hebben die er twintig ballen per seizoen in schiet. Als we wel zo’n speler hadden gehad, dan waren we misschien wel kampioen geworden.”
Zoals eerder gezegd doet Broekland nog volop mee in de strijd om de derde periode. Die lijst wordt aangevoerd door OVC’21, dat uit 8 wedstrijden 19 punten pakte. Broekland behaalde 2 punten minder.

Op Tweede Pinksterdag staat het laatste competitieduel op het programma, en daarmee dus ook de laatste periodewedstrijd. Broekland speelt dan thuis tegen DAVO, dat mede door een 3-0 overwinning op Balkbrug op de twaalfde plaats staat. Zelf staat Broekland in de reguliere competitie vijfde. OVC’21 (zevende in de competitie) speelt zijn laatste wedstrijd uit tegen Lettele. Beide wedstrijden beginnen maandag 16 mei om 14.00 uur.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.