Home / archiefcentraal / broekland mist derde periodetitel

broekland mist derde periodetitel

De laatste wedstrijd van het seizoen voor Broekland eindigde in een gelijkspel. Het scoreverloop was indrukwekkend: 3-3. Broekland wist de wedstrijd dus niet te winnen en verloor zo de kans op de derde periodetitel. Voor Broekland is het seizoen 2015-2016 nu over. Het blijft steken op de vijfde plek met 39 punten.

Voor tegenstander DAVO wacht nog de nacompetitie tegen degradatie. Door het gelijke spel tegen Broekland verdiende DAVO een punt en bleef het op de twaalfde plek staan met 34 punten. DAVO bleef zo FC RDC voor, die op de dertiende plaats blijft steken en degradeert naar de Vijfde klasse. Nummer laatst Balkbrug wist al een tijdje dat het zou degraderen naar de Vijfde klasse.

Lees ook

Nieuwe fietsroute rond Sallandse Heuvelrug in teken van streekproducten

REGIO – De HORT, Hellendoornse Ondernemers in Recreatie en Toerisme, Toeristisch Bureau Hellendoorn en Salland …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.