bosgoed in heeten maakt doorstart

Het streven is om de deuren in juni te heropenen. 

Sinds begin april zit Bosgoed dicht, nadat Remco en Carmen Dufour noodgedwongen het faillissement aan moesten vragen. De voormalig uitbaters wijdden de tegenvallende resultaten onder meer aan een aantal externe factoren. Het horecaklimaat in de dorpen zou zijn veranderd. Kultuurhuzen zouden concurrerend zijn en de verhoogde alcoholgrens zou zorgen voor meer jongeren in de keet dan in de kroeg.

Nieuwe naam, nieuw concept
“Ik heb altijd al de ambitie gehad om in Heeten een eigen zaak te openen”, vertelt Alexander Ruiter aan RTV Oost.

“Het wordt een ander concept, met een andere naam. Verder wil ik er niets over zeggen. Eerst gaan het café en het terras open, daarna gefaseerd ook de snackbar en de zaal.” Het pand krijgt in elk geval aan de buitenkant een facelift, net als het terras.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.