borrelzz breidt lunchkaart uit en is bijna jarig

In de zomer van 2015 trok Niek Haarman de stoute schoenen aan en toverde Murphy’s om tot BorrelzZ. Al snel kon je er terecht voor belegde sandwiches die niet alleen lekker, maar ook betaalbaar zijn. Daarnaast kun je de broodjes ook afhalen om mee te nemen.

Nu is het volgens Haarman tijd om de kaart uit te breiden. “Het afgelopen jaar waren de broodjes op het terras een groot succes”, vertelt Niek. “De nieuwe broodjeskaart is uitgebreid met warme broodjes, maar ook salades als gezonde snack.”

Met het 1-jarig jubileum in het vooruitzicht hoopt Niek op een fraaie zomer. “We hopen natuurlijk op een mooi terrasseizoen!”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.