bijzonder programma lustrumeditie ijsseltheaterfietstocht 2016

De bezoekers lieten zich lovend uit over de twee fietsroutes van elk zo’n dertig kilometer lang. Omdat de IJsseltheaterfietstocht tien jaar bestaat, konden de deelnemers vorig jaar aangeven welke voorstelling ze graag nog een keer wilden zien. Daarom was zaterdag de voorstelling Red the Cat van Karel Casier in Heerde te zien. Een avontuur vol slapstick en stuntwerk. Zondag kon het publiek in Middel genieten van Plan D met Buurman op vakantie. Dans en humoristisch spel en een acrobatische sleutelpartij van twee buurmannen die op weg naar hun vakantie autopech kregen. Naast deze twee voorstellingen kon men twee dagen genieten van heerlijke muziek, een speciale locatietheatervoorstelling en een bijzondere verteller.

Zaterdagavond 28 mei kon het publiek genieten van een het grandioze festival dat speciaal voor deze 10-jarig bestaan van de IJsseltheaterfietstocht werd georganiseerd. Zo’n 350 bezoekers die met z’n allen bourgondisch tafelden en genoten van heerlijke gerechten. Daarna lekker uitbuiken met hun eigen gezette pot koffie, en deelnemen aan leuke en ontspannende activiteiten tot het tijd was voor het hoofdprogramma van de avond. Het optreden van Ellen ten Damme, de Franse circusgroep Compagnie Rêve2 en de Blue Note Rollers.

Op Facebook en op de website staging2.theaterlangsdeijssel.nl zijn binnenkort de foto’s en filmpjes van de jubileumeditie van de IJsseltheaterfietstocht te vinden. De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagd weekend en bedankt alle sponsoren, donateurs, vrijwilligers en alle artiesten voor hun bijdrage. Zonder hen zou de organisatie van de IJsseltheaterfietstocht niet mogelijk zijn.

In het laatste weekend van mei 2017 staat de elfde editie op het programma.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.