benefietfeest team dj12 levert ruim 1000 euro op

Het knalfeest werd zaterdagavond gehouden in De Leeren Lampe in Raalte. De opbrengst van de entree gaat volledig naar het goede doel. Ook een gedeelte van de drankopbrengst was bestemd voor het KWF.

Team DJ12 wil ook van de gelegenheid gebruik maken om alle gasten te bedanken voor hun komst. “Zonder hen geen geslaagd feestje! Ook de inzet van de artiesten/DJ’s, die allemaal gratis een optreden verzorgden, wordt zeer gewaardeerd. En in het bijzonder gaat dank uit naar de Leeren Lampe die een prachtige ruimte beschikbaar stelde en een deel van de drankomzet doneerde aan het goede doel.”

Het team
Team DJ12 bestaat uit vrienden en familie van Didier Vaessen. Didier is in zijn jonge leven al twee keer getroffen door kanker, maar dankzij de beschikbare kennis en behandelmogelijkheden wist hij dit twee keer te overwinnen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.