beachtennis voor de 14e keer in luttenberg

De voorrondes worden op dinsdag 28 juni, woensdag 29 juni en donderdag 30 juni gehouden, waarna de halve finales en de finales op zondag 3 juli gespeeld worden. Er wordt door de week in de avonduren gespeeld vanaf 19.00 uur.

De dames en heren worden in aparte poules ingedeeld. Het spel wordt als dubbelspel gespeeld, het is dus handig om je samen met een medespeler op te geven. De poule waarin je ingedeeld wordt, werkt dit in één avond af waarna de halve finalisten bekend zijn.

De organisatie hoopt net als vorige jaren weer veel deelnemers uit de omringende dorpen te mogen ontvangen. De deelnemers betalen 5 euro inschrijfgeld. Opgave voor deelname kan door een mailtje te sturen naar luttenbergbeachtennis@gmail.com, uiterlijk tot 20 juni.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.