bathmen wint koersbaltoernooi salland vechtdal

Uit handen van wethouder Ruud van Leeuwen kreeg Willemien de beker overhandigd, Gerard Bakker kreeg de grote wisselbekers om de Dantebokaal. Het team had vier paarwedstrijden meer gewonnen dan het team van ‘Loat ma kuul’n’ en evenveel (10) wedstrijdpunten.

Dante 1, vorig jaar winnaar, haalde toch nog de derde plaats door tien paarwedstrijden meer te winnen dan Luttenberg 1. Beide hadden 9 wedstrijdpunten behaald.

Halverwege stond Dante 1 nog op een gedeelde eerste plaats met 55+ actief-1 uit Gramsbergen en de Heinose koersbalclub. Er werden veel paarwedstrijden met 8-0 gewonnen, maar paar 3 van de Rolmoppen uit Dalfsen wist de hoogste score te bereiken door een paarwedstrijd met 9-0 te winnen. Heel sterk, geluk of pech van de tegenpartij? In de sport komt dat vaker voor.

Winnen
De aanwezige EHBO had vooraf de tip gegeven voldoende te drinken in verband met de warmte (buiten). Meer had zij in sporthal Heidepark Lemelerveld niet te doen voor de 152 deelnemers uit vijftien plaatsen uit de omgeving. Wel de scheidsrechter. Hij werd enkele malen ingeschakeld om te bepalen wie een paarwedstrijd had gewonnen. Het gaat tenslotte wel om wie de punten krijgt. Ouderen willen ook graag winnen, zo bleek uit de reacties.

Toernooileider Antoon Sibelt van de Mozaïekrollers/SWOL kon terugzien op een bijzonder geslaagd toernooi. Mede dankzij hulp van de koersballers van de Mozaïekrollers/SWOL en een goede bezetting van de vrijwilligers in de kantine was er geen wanklank te horen. Alleen maar lof voor de organisatie, zowel voor, als achter de schermen.

Volgend jaar komen de koersballers graag terug in Lemelerveld, was na afloop te horen. Voor de uitslag en foto’s, zie staging2.swolemelerveld.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.