basisschool esmoreit uit luttenberg wint project leesvirus

Van de basisscholen de Springplank, de Rietkraag, de Linderte, Esmoreit, de Dolfijn, de Linde en de Bolster hebben de leerlingen van groep 6 de afgelopen acht weken tien boektoppers gelezen, beoordeeld en antwoorden gegeven op de quizvragen over de leesboeken. Alle leerlingen konden dat doen via de speciale website van Leesvirus. Daarnaast maakten zij nog enkele creatieve opdrachten.

De presentatie van het slotfeest in het Hoftheater was in handen van Gerard van Gemert die onder andere het boek ‘Het geheim van de oorlogskist’ heeft geschreven. Hij reikte de kampioensbeker uit aan de school die het meest besmet is geraakt met het virus: Esmoreit groep 6b in Luttenberg.

Leesvirus is een leesbevorderingsproject voor leerlingen uit groep 6 van de basisschool, georganiseerd door de Overijsselse Bibliotheken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.