bart vriends vertrekt bij go ahead eagles

“Ik denk niet dat er veel spelers zullen zijn die in drieënhalf jaar bij één club zoveel hebben meegemaakt als ik. Ik heb het rood-geel altijd vol trots gedragen, waarvan de laatste anderhalf jaar als aanvoerder. Ik vertrek dan ook met een beetje pijn in mijn hart.”

Bart vervolgt: “Aan de andere kant geeft het me een goed gevoel Go Ahead Eagles achter te laten als Eredivisionist, het niveau waarop de club thuishoort. Vorige zomer maakte ik voor mezelf bewust de keuze nog één jaar te blijven om samen met de geweldige groep en staf de club terug te brengen op het hoogste niveau. Nu voelt de tijd rijp voor een nieuwe uitdaging. Maar niet voordat ik iedereen bij Go Ahead Eagles, teamgenoten, stafleden, medewerkers, bestuursleden, vrijwilligers en last but not least de geweldige supporters, heb bedankt voor de afgelopen drieënhalf jaar.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.