bakkerij van der most beloond met een ster

Na ruim tien maanden van jurybezoeken, weging van cijfers en resultaten, productkeuringen, mysteryshoppers, hygiënecontroles en heel veel puntjes op de i, kwam op 21 mei in Nijkerk eindelijk het verlossende woord: de bakkerij mag een ster op haar gevel zetten.

De sterren die jaarlijks door de bakkerijsector worden uitgereikt zijn slechts voor weinigen weggelegd. Dit jaar hebben veertig bakkerswinkels sterren behaald.

Bakker met Ster is de enige verkiezing die door de ambachtelijke bakkerijsector zelf is opgezet, heeft geen commerciële belangen en meet bijna alle facetten van het vakmanschap én ondernemerschap. En niet onbelangrijk: ook de eigen klanten van de deelnemer hebben hierin een stem.

Een (banket)bakker of patissier met ster heeft daarom niet alleen uitstekende producten en een voortreffelijke service, maar onderscheidt zich ook op alle andere aspecten van het beroep.

“Natuurlijk gaan we het behalen van onze ster vieren. Met ons personeel maar ook met onze klanten. Zij hebben meegestemd om deze ster te bemachtigen en daar zijn wij ze zeer erkentelijk voor”, aldus een trotse Mark Van der Most, eigenaar van Bakkerij van der Most

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.