autocrossteam uit lettele hoopvol op weg naar nk

Het team, met Wesley Welgraven als coureur, hoopt met de aanschaf van een nieuw OPEL-motorblok en een volledige gereviseerde versnellingsbak, met name geïnvesteerd te hebben in betrouwbaarheid. En alhoewel de eerste testwedstrijden deze hoop vooralsnog niet bevestigden, is er veel vertrouwen in een goede afloop.

Manches uitrijden en daarmee kwalificeren voor de finales gedurende de zes wedstrijden in 2016 van het Eurol-VEKA Nederlands kampioenschap autocross zijn het voornaamste doel. De mooie vijfde plaats bij het NK in Haarle 2015 smaken duidelijk naar meer, en met vijfde plaatsen in de dagklassementen is een top-10 positie in de eindrangschikking zeer wel mogelijk. Of het reëel is zal de nabije toekomst uitwijzen.

Autocrossteam Welgraven dankt al haar sponsoren en leden van de Club van 50 voor de financiële steun, en hoopt het vertrouwen niet te beschamen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.