zwembad tijenraan bol van activiteiten tijdens meivakantie

De hele meivakantie worden er leuke spelletjes gehouden zoals een glijbaanrace, snorkelen, schatduiken of touw hangen.

Op vrijdag 6 mei van 13.00 tot 17.00 uur is het watervoetbaltoernooi voor kinderen uit groep 5 tot en met 8. Watervoetbal is een spetterend spel in 15 centimeter diep water waarbij de grote bal in het waterpolodoel geschoten moet worden: de bodem van het bad staat dus bijna helemaal omhoog. Aanmelden met een team kan op staging2.sportbedrijfraalte.nl/watervoetbal.

Aangepaste openingstijden
Op Koningsdag, woensdag 27 april, en Hemelvaartsdag/Bevrijdingsdag, donderdag 5 mei, is zwembad Tijenraan de hele dag gesloten. Op Moederdag, zondag 8 mei, is het bad geopend van 09.00 tot 12.30 uur. Alle moeders mogen op Moederdag gratis zwemmen als zij met hun kind(eren) mee komen naar het zwembad.

Kijk voor het overzicht van de activiteiten en de openingstijden tijdens de vakantie op de website van Sportbedrijf Raalte (staging2.sportbedrijfraalte.nl).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.