zwembad de welters in wijhe opent haar poorten

Na een intensieve periode van meer dan een jaar is zwembad De Welters in Wijhe per 1 januari 2016 verzelfstandigd. Stichting Zwembad De Welters (SZW) opent op donderdag 28 april om 13.30 uur de poorten van openluchtzwembad De Welters voor een nieuw zomer-zwemseizoen.

De stichting neemt vanaf dit zomer-zwemseizoen het beheer en de exploitatie van het openluchtzwembad over van de gemeente Olst-Wijhe. Het zwembad wordt gerund door professionals én vrijwilligers.

Vrijdag 22 april vindt op het zwembadterrein de officiële ondertekening plaats van alle overeenkomsten met betrekking tot beheer en exploitatie van het zwembad. Namens de gemeente Olst-Wijhe is onder andere verantwoordelijk wethouder Anton Bosch die avond aanwezig om 18.45 uur symbolisch de sleutels van het zwembad te overhandigen aan het stichtingsbestuur. Vanaf donderdag 28 april kan er als eerste gezwommen worden.

Samenstelling beheersstichting
Per 1 januari wordt Stichting Zwembad De Welters (SZW) gevormd door Gerhard Jansen (voorzitter), Richard Heuver (penningmeester), Wilco Roetert Steenbruggen (secretaris), Gjalt Dijk en Harrie Stevens (beide bestuursleden). Allen hebben de benodigde bestuurlijke achtergrond én sterke affiniteit met het zwembad en de zwemsport.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.