yoga op de camping op lemeler esch natuurcamping

Yoga is hip en gezond! Waar het eerder gezien werd als iets spiritueels, hoor het nu bij velen tot een regelmatige activiteit om te ontspannen, het lichaam te versterken of het lichaam te laten herstellen.

Het Try Out weekend is ter voorbereiding op het zomerprogramma dat van 11 juli t/m 19 augustus wordt aangeboden op de camping. De lessen zijn zeer geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Jong of oud, man of vrouw, sportief of niet; iedereen is welkom. De lessen vinden elke dag van 30 april tot 2 mei plaats van 10.00 tot 11.30 uur.

Er zitten geen kosten aan verbonden. Deelnemers kunnen na afloop vrijblijvend doneren aan het goede doel ‘Safe Alena’. Een project in Kenia om een meisje met een hersentumor te helpen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.