wzc start zomer zwemseizoen op 10 mei

Het zwemseizoen begint op dinsdagavond 10 mei met de Snorkeldiploma’s in Zwembad ‘De Welters’. Je leert alles over het omgaan met duikbril en snorkelpijp inclusief een clinic duiken met echte duikflessen/

Halverwege het seizoen kun je verder gaan met het diploma Waterpolovaardigheid (1-3). Wil jij je Zwem-ABC uitbreiden met nog meer aansprekende zwemdiploma’s? Ben jij enthousiast, sportief en een échte waterrat? Heb jij het balgevoel en een neusje voor de goal? Word dan nu lid van WZC. De trainingen zijn élke dinsdag- en donderdagavond tussen 18.15 en 19.15 uur. Opgeven kan aan het bad.

Voor meer informatie en lid worden ga je naar staging2.wzcwijhe.nl of stuur een mail naar diplomazwemmen@wzcwijhe.nl. Bellen kan ook naar: 06-14352992.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.