wraak finalist t load

T-load is een allround coverband dat bestaat uit zes muzikanten. De band bestaat uit een zanger, zangeres, drummer, bassist, toetsenist, gitarist en percussioniste. Strong, Tight en Awesome zijn de kernwaarden van de zeer muzikale en veelzijdige allround coverband die al meer dan 10 jaar van zich laat horen.

Door een mix van creatieve, gedreven en talentvolle muzikanten ontstaat er een chemie op het podium waarbij zodra de eerst klanken uit de speakers laten horen. Met hun veelzijdige repertoire weet T-load van elk optreden een knaller te maken om nooit te vergeten.

T-load speelt de meest herkenbare classics tot aan de meest recente top-40 hits, van Nederlandstalige meezinger tot aan de Rock nummer. Denk aan nummers van Anouk, Kings of Leon, AC/DC, Lady Gaga, Pink etc.

Bij T-load staat topkwaliteit in combinatie met veel plezier voorop!

 

[poll id=109]

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.