wraak finalist stick figures eigen rocksongs

De vierkoppige band Stick Figures ontstond in Hardenberg. De band bestaat uit Mart Jan Hofstede (leadzanger en tegelijkertijd gitarist), Lucas Klekamp, (gitarist en één van de backing vocals), Tim Schuurman (swingende basgitarist) en Maurice Knoop (drummer).

De band is geïnspireerd door acts als Muse, Red Hot Chilli Peppers en John Mayer. Ondanks de voorkeur voor deze acts heeft Stick Figures een eigen geluid ontwikkeld die zich niet in een hokje laat plaatsen. Het varieert van pop tot funk en tot een hardere rocksound.

Stick Figures speelt al jaren samen en heeft inmiddels een groot eigen repertoire opgebouwd die ze graag aan de rest van de wereld willen laten horen.

 

[poll id=109]

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.