wouter marinus tot 2019 in zwolse dienst

Het contract tussen PEC Zwolle en Wouter Marinus is opengebroken en verlengd tot en met het seizoen 2018/2019. De middenvelder staat zo ook de komende drie jaargangen bij de Blauwvingers onder contract. Marinus speelde dit seizoen al in 26 van de 28 wedstrijden mee en wist daarin driemaal trefzeker te zijn.

Wouter Marinus zelf is blij met zijn contractverlenging: “Hier in Zwolle heb ik het ontzettend naar mijn zin. Niet alleen met mijn medespelers, maar ook met de trainers, supporters en de mensen op kantoor en in het spelershome kan ik het hartstikke goed vinden. Ik zit hier dan ook echt op mijn plek. Mijn doel voor de komende periode is de lijn doorzetten, die ik dit seizoen heb ingezet. Daarbij hoop ik zoveel mogelijk minuten te maken en belangrijk te zijn voor het team.”

Technisch directeur Gerard Nijkamp: “Wouter maakt dit seizoen een uitstekende ontwikkeling door. Met zijn drive en manier van spelen is hij van grote waarde voor ons team. Het is niet voor niets dat Wouter de middenvelder is met de meeste speelminuten dit seizoen. Zijn contractverlenging heeft hij dan ook oprecht afgedwongen.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.