workshop schrijf vanuit je hart in olst

Waar halen schrijvers hun inspiratie vandaan? Op deze vraag geeft schrijver en tekstschrijver, Wim Beunderman, antwoord in zijn workshop ‘Schrijf vanuit je hart’ op donderdag 21 april, in Buitenplaats Schuilenberg in Olst.

Schrijven kunnen we allemaal
Of je nou als schrijftalent wordt geboren of er gewoon van houdt om te schrijven, schrijven kunnen we allemaal, gelooft Beunderman. “Waar het om gaat, is dat we ons denken los durven laten en ons gevoel toestaan. Wanneer we contact maken met ons gevoel, met ons hart, maken we verbinding met de universele bron van inspiratie. Dan wordt schrijven ineens een stuk gemakkelijker, moeiteloos bijna èn veel leuker.”

Praktische workshop
Door een aantal simpele oefeningen leer je in deze praktische workshop om gemakkelijk geïnspireerd te raken. Hierdoor kan je al vrij snel, zonder er bij na te denken, een behoorlijk verhaal op papier zetten. In de workshop krijg je dan ook volop gelegenheid om je eigen verhaal te schrijven. Naast het schrijven, krijg je veel weetjes mee en is er ruime gelegenheid om ervaringen uit te wisselen.

Leer ook schrijven
Wil je leren hoe je vanuit je hart kunt schrijven? Iedereen, jong en oud, ervaren schrijver en beginneling, is van harte welkom om mee te doen aan de workshop op donderdag 21 april van 19:30 tot 22:00 uur. Per sessie is er ruimte voor maximaal 10 deelnemers en uit ervaring blijkt dat de workshop snel vol raakt. Meld je daarom van tevoren aan. De kosten van de workshop zijn €45 per persoon. Daarvoor krijg je koffie en thee, en leer je om gemakkelijk geïnspireerd en met veel plezier te schrijven.

Meer foto's