workshop bij sallandse therapeuten over houding en stem

Wat hebben houding en stem met elkaar te maken? Meer dan je denkt! Bij een optimale en ontspannen houding kun je stem beter gebruiken en kost het spreken minder energie.

Ervaren
De therapeuten bieden je de mogelijkheid om dit te ervaren. “We weten elkaar als samenwerkingspartners steeds beter te vinden en willen dat ook graag laten zien”, aldus therapeut Dorothé Groen. Dit heeft geresulteerd in een gezamenlijke workshop.

De workshop vindt plaats in de Logopediepraktijk Salland aan de Stationsstraat 5 te Raalte en duurt van 19.00 tot 21.00 uur. Om 18.45 uur staan koffie en thee klaar.

Tips en adviezen
Na een korte inleiding krijgen de deelnemers tips, adviezen en oefeningen voor houding en stem. Daarna wordt er in kleine groepen geoefend. De workshop is bedoeld voor mensen die geregeld spreken voor een groep.

De kosten zijn 10 euro per persoon, contant te betalen op deze avond. Maximaal aantal deelnemers is veertien. Bij voldoende deelname komt er in september 2016 een verdieping van drie avonden.

Aanmelden of vragen? Neem contact op met Dorothé Groen-Schulten van Logopediepraktijk Salland via info@logopedieraalte.nl, 0572 – 362140 of 06 – 1821 6129.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.