Home / archiefcentraal / win een meet and greet met acteur chris tates

win een meet and greet met acteur chris tates

Acteur Chris Tates, bekend van Rozengeur & Wodka Lime en Flikken Maastricht is dit seizoen in het theater te zien in de hilarische komedie Chakra’s & Chardonnay. Op 7 april is de toneelkomedie te zien in het Hoftheater en wij mogen een Meet & Greet weggeven met de cast, waarin naast Chris Tates ook Ellen Pieters en Marie-Louise Stheins zitten.

‘Chakra’s & Chardonnay’ is een nieuwe hilarische toneelkomedie over yoga, super foods en menselijke tekortkomingen in de zoektocht naar rust, wijsheid en een lenige geest. Dé ultieme voorstelling om met je vriendinnen te bezoeken! Want het is ook nog eens een Ladies Night vol met verrassingen.

Hoe je kans kunt maken op twee vrijkaartjes en een Meet & Greet met de cast? Laat ons weten wat jij graag zou willen weten van Chris Tates. Dat mag op Facebook, maar ook via redactie@sallandcentraal.nl of door een reactie onder dit bericht op de website te plaatsen. Degene die de origineelste vraag verzint, mag deze vraag zelf stellen aan Chris Tates!

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.