wijhe92 oppermachtig in concurrentiestrijd

Zondagmiddag stond er een belangrijke wedstrijd op het programma voor de ploeg van Peter Jansen. KOSC, dat een plek boven de Wijhenaren staat, kwam op bezoek. Bij een overwinning lag de strijd tegen rechtstreeks degradatie nog helemaal open.

De thuisploeg was vanaf het begin heer en meester op haar eigen sportpark. Na vijf minuten werd de score opengebroken door een doelpunt van Wijhe-aanvaller Marijn Platenkamp. Enkele minuten later werd de score verdubbeld door Bas Mulder en leek het een mooie middag te worden voor de ploeg uit Wijhe.

De wedstrijd bleek echter nog niet beslist. Na een twintigtal minuten kwamen de bezoekers terug in de wedstrijd door een doelpunt van KOSC-speler Rutger Damink.

In de tweede helft was de thuisploeg opnieuw de bovenliggende partij. Na een uur maakte Marijn Platenkamp zijn tweede van de middag en leek Wijhe’92 drie belangrijke punten binnen te slepen.

Vijf minuten voor het einde tilde Bas Mulder met zijn tweede goal van de middag de stand naar 4-1.

Ondanks de overwinning blijft Wijhe’92 op de dertiende plek staan, maar staat het slechts een puntje achter op de nummers twaalf en elf.

Volgende week wordt er niet gevoetbald. Op 24 april staan de mannen van Peter Jansen op haar eigen sportpark tegenover BWO uit Hengelo.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.