Home / archiefcentraal / wielren en atb trainingen in raalte

wielren en atb trainingen in raalte

Op het Carmel Wielerpark in Raalte worden vanaf donderdag 7 april wielrentrainingen en ATB- en mountainbiketrainingen gegeven. Jeugd vanaf 8 jaar wordt uitgenodigd hier aan mee te doen. Jeugd mag gratis, een maand lang, proberen of ze het leuk vinden.

Je hoeft geen mountainbike of helm te hebben, deze kun je bij de club lenen. De eerste trainingen vinden op het park plaats, later ga je ook het bos in. De eerste training is op donderdag 7 april om 18.30 uur. Voor meer informatie kun je terecht bij Jan Binnenpoorte via binnenpoorte@hotmail.com.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.