wesepe krijgt flink pak slaag

In de eerste helft scoorde Go Ahead Deventer twee keer. In de vijfde minuut maakte Maurizio Mario Tanda de openingstreffer voor de club uit Deventer. Leroy Kuper scoorde vlak voor rust ook namens Go Ahead Deventer.

In de tweede helft breidde Go Ahead Deventer de score uit naar 5-0 door treffers van weer Leroy Kuper en Mitchel Kiffen. Tien minuten voor tijd deed Wesepe wat terug. Robin Kemper was de doelpuntenmaker namens Wesepe. In de 86e minuut scoorde Go Ahead Deventer de 6-1. Een minuut later maakte Wesepe weer een doelpunt. Dennis Maandag was de maker van het doelpunt. In de blessuretijd scoorde Go Ahead Deventer uiteindelijk de 7-2.

Ondanks de nederlaag blijft Wesepe op de negende plek staan in 5H met twintig punten. Go Ahead Deventer staat een plek lager op positie tien met negentien punten. De volgende wedstrijd voor Wesepe is pas over twee weken op zondag 24 april tegen Emst.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.