welkoop helpt met overpotten ah moestuinplantjes

In het hele land zijn kleine en grote moestuiniers weer enthousiast aan de slag met de moestuinpotjes van de supermarkt. Voor een goede oogst is het na de eerste groeifase tijd om de plantjes over te potten. Een klusje dat wat handigheid vergt.

Kweekresultaten
De gratis overpotmiddagen van Welkoop moeten daarbij helpen. Ze vinden plaats op zaterdag 16 april en op zaterdag 30 april. Medewerkers met verstand van zaken staan dan klaar om kinderen te helpen met het overpotten van hun eerste kweekresultaten.

De actie wordt zowel in de Welkoop-winkels als bij winkels van Albert Heijn gecommuniceerd met posters met de vraag ‘Groeit jouw moestuintje al uit zijn jasje?’.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.