wees welkom bij de dodenherdenking in lettele

Alle Lettelenaren, jong en oud, worden uitgenodigd voor de dodenherdenking bij ons monument op het kruispunt in het dorp. De bijeenkomst op 4 mei start om 19.30.

Voor de officiële herdenking met 2 minuten stilte om 20.00 uur, wordt er stil gestaan bij het thema van de nationale herdenking: ‘Vrijheid geef je door-de vrijheid omarmd’. Dat wordt gedaan met muziek, gedichten en verhalen.

Bij aankomst ontvangt iedereen de teksten van de liederen op papier en een roos om na de kranslegging op het monument te leggen. Na afloop kun je  samen koffie drinken bij café restaurant De Koerkamp.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.