vv heino worstelt zich langs tvc28

Met nog vijf finales op het programma zijn het spannende weken voor de ploeg van Michel Steggink. De Heinoërs staan op de tiende plaats en wisten in de voorgaande wedstrijden geen indrukwekkende reeks neer te zetten. De laatste overwinning werd op 21 februari (AWC, 4-0) geboekt en de nacompetitie kwam steeds dichterbij.

In het eerste kwartier van de wedstrijd waren beide ploegen terughoudend en was er van enig overwicht geen sprake. Het waren uiteindelijk de gastheren die de score uit het niets opende.

Het was een wake-up call voor de mannen van vv Heino, die duidelijk binnenkwam. Tien minuten na de openingstreffer was de eerste aanval van de bezoekers meteen raak. Robin Gerritsen bleek dodelijk effectief en zette de Groenwitten naast de ploeg uit Tubbergen.

Na rust kwam vv Heino goed uit de kleedkamer. In de derde minuut van de tweede helft scoorde aanvoerder Rik Keijzer met behulp van een TVC-verdediger de 2-1 voor de bezoekers.

Met nog een half uur op de klok was vooral verdedigen de hoofdzaak. Met hangen en wurgen werd iedere aanval van TVC’28 onschadelijk gemaakt en trok de ploeg van Michel Steggink drie belangrijke punten over de streep.

Door het verlies van concurrent RoodWit (4-1 nederlaag tegen NEC) staat vv Heino zes punten boven de nacompetitiestreep.

Volgende week staat er geen wedstrijd op het programma voor de Heinoërs. Op 24 april komt SC Bemmel op bezoek op Sportpark de Kampen.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.