vv heino opent pompcup vanaf grote hoogte

Zaterdag 14 mei om 12:00 uur gaat de PompCup officieel van start. Met een spectaculaire openingsact verwelkomt de 13-koppige crew alle teams en supporters op sportpark De Kampen. De openingsceremonie wordt ieder jaar georganiseerd om de deelnemers echt iets bijzonders mee te geven.

De 800 jongens en meisjes in de leeftijdscategorie van 12 tot 16 jaar lopen eerst in een lange stoet per nationaliteit het veld op. Tijdens de opkomst speelt Ons Genoegen uit Heino het bijhorende volkslied.

Wat er vervolgens precies gaat gebeuren, houdt de crew nog even geheim. Maar het belooft een hoog spektakel te worden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.