vv heino houdt weer keepersclinic

vv Heino organiseert de keepersclinic in samenwerking met keepersschool Keepersaction. De clinic is op Sportpark de Kampen.

De dag staat onder leiding van de Jan Lücke, voorheen jeugdkeepertrainer bij onder andere Vitesse en FC Utrecht. Keepersschool Keepersaction bestaat nu 5 jaar, heeft vestigingen in onder meer Bennekom, Bemmel en Heerenveen en geeft al jaren vol passie met veel succes keepersclinics.

Iedereen welkom
De keepersclinic is speciaal bedoeld voor alle jeugdkeepers uit de regio, zowel jongens als meisjes, in de leeftijd van 6 tot en met 18 jaar. Op een positieve en complimenteuze manier leren zij de basistechnieken en oefenvormen om het keepen zo goed mogelijk te beoefenen en veel spelplezier te beleven aan het keepersvak. Plezier staat voorop.

Er zijn tevens twee demonstratiekeepers. Dit zijn de keeper van Jong Vitesse O17 ( Sietse Schiphorst) en de keeper van Oranje Nassau Sneek (Topklasse, Richard Strijker). Zij doen de oefeningen voor en assisteren bij de clinic. Tevens geven zij een keepersdemonstratie. En natuurlijk is er een scout om de talenten aan het werk te zien.

Om de keepers de juiste aandacht te geven, is de clinic gesplitst in twee groepen: 1 groep voor F-, E- en D-keepers in de ochtend en 1 groep voor C-, B- en A-keepers in de middag. De clinic bestaat uit een intensief programma van ongeveer twee uur met leuke, leerzame en afwisselende oefeningen. Het ochtendprogramma begint om 10.00 uur en het middagprogramma om 13.30 uur.

Het sportpark is geopend vanaf 9.30 uur. Voor 15 euro kunnen keepers en keepsters deelnemen aan deze unieke clinic. Zij ontvangen naast de clinic ook een shirt en drinken.

Aanmelden voor 29 april via keeperscoordinator@vvheino.nl. Hier kun je ook terecht voor meer informatie. De aanmelding is definitief na ontvangst van het inschrijfgeld.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.