vv heino houdt dit jaar zomers voetbalkamp

Vier dagen lang voetbaltrainingen, spelvormen en outdoor activiteiten maakt Voetbalkamp Heino een uniek kamp voor zowel de fanatieke deelnemers die zichzelf echt willen verbeteren als voor enthousiaste deelnemers die vooral op zoek zijn naar plezier met (nieuwe) voetbalvrienden. Deelname is mogelijk met of zonder overnachting.

De thuisbasis voor dit voetbalkamp is Summercamp Heino. “Naast dat we daar een groepsaccommodatie hebben, maken we daar ook gebruik van het grote sportveld, de sporthal en het zwembad”, aldus de organisatie.

De meeste trainingen worden afgewerkt op het op loopafstand gelegen sportpark van voetbalvereniging Heino. “We hebben daar de beschikking over een mooi kunstgrasveld waar alle deelnemers op hun eigen niveau kunnen werken aan voetbalvaardigheden zoals: aannemen, verdedigen, schieten en dribbelen. Deze vaardigheden trainen wij zoveel mogelijk in wedstrijdvormen.”

Tussen de voetbalactiviteiten door gaan deelnemers naar het bij Summercamp Heino gelegen outdoorpark. Dit park ligt midden in het bos en heeft een eigen recreatiemeer met strand en daar aangrenzend een groot grasveld waar gevoetbald kan worden. Op het terrein zijn diverse outdoor activiteiten aanwezig, zoals het spectaculaire touwbanenparcours, vlot bouwen, boogschieten en nog veel meer.

Kijk voor meer informatie of het aanmeldingsformulier op staging2.voetbalkampheino.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.