volwassenen kunnen weer fitnesszwemmen in wijhe

Tussen 20.00 en 21.00 uur wordt er in Zwembad ‘De Welters’ in Wijhe een intensieve zwem- en conditietraining gegeven, waarbij in diverse zwemstijlen èn tempo’s de diverse spiergroepen worden getraind.

Deze training, die uitgevoerd kan worden met of zonder muziek, is toegankelijk voor mannen en vrouwen vanaf 18 jaar. De kosten voor het Fitness Zwemmen bedragen 75 euro (gedurende de zomerperiode). Geïnteresseerden kunnen zich tot en met 9 mei opgeven.

Informatie en opgave
Voor meer informatie over en opgave voor het Fitness Zwemmen kan een ieder terecht bij Sabine Nalis (WZC) via sabine_nalis@hotmail.com.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.