volop winnaars na finales schoolvoetbal raalte

De voetbalvelden bij Rohda Raalte stonden woensdag vol met fanatieke jongens en meisjes, die meededen aan het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi. Na de voorrondes vorige week in Nieuw-Heeten, Heeten en Mariënheem, vonden deze dag de finalewedstrijden plaats op sportpark Tijenraan.

Winst
De winst van het schoolvoetbaltoernooi ging in de A-poule naar de St. Antonius uit Mariënheem. De Rietkraag en de Bernadetteschool werden respectievelijk tweede en derde.

In de B-poule werd er 7 tegen 7 gespeeld en won de Esmoreit uit Luttenberg. De Kwintijn en de Vogelaar maakten de top 3 compleet.

Bij de meiden ging de winst naar de Linderte uit Raalte, voor de Rietkraag en de Korenbloem.

Fair Play
Nieuw dit toernooi was de Fair Play prijs, die beschikbaar werd gesteld door Sportbedrijf Raalte ter promotie van sportief gedrag. De winnaar van de Fair Play prijs werd de St. Bernadetteschool uit Heeten.

Namens Sportbedrijf Raalte overhandigde directeur Peter Gras de prijs aan de leerlingen van de St. Bernadetteschool. Hij benadrukte daarbij dat hij trots was op de grote opkomst, genoten had van mooie wedstrijden en het sportieve gedrag tussen de verschillende scholen en teams.

Regionale samenwerking
Vanaf dit schooljaar stelt het Sportbedrijf Raalte bij alle schoolsporttoernooien in de gemeente Raalte de Fair Play prijs beschikbaar en vraagt zij daarmee aandacht voor sportief gedrag.

In de hele regio Salland wordt vanuit een samenwerking met Sportbedrijf Deventer en UtHuus in Olst-Wijhe extra aandacht besteed aan Fair Play.

Meer informatie over Fair Play is te vinden op de website van het Sportbedrijf Raalte. (staging2.sportbedrijfraalte.nl/fairplay).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.