volop tributes in nieuw seizoen hoftheater

Voor de liefhebbers van tributes is er volgend theaterseizoen volop keus bij het HOFtheater in Raalte. Met Simon & Garfunkel, Still Collins, ABBA GOLD en Her Majesty zijn de tribute-acts goed vertegenwoordigd. Het gehele theateraanbod verschijnt op 1 mei op de website staging2.hofinsalland.nl

Met het optreden van the Simon & Garfunkel Revival Band op vrijdag 20 september vindt de eerste tribute in het theaterseizoen 2016-2017 in het HOFtheater plaats. Tijdens het concert laat de band prachtige ballads als ‘Scarborough Fair’ en ‘Bright Eyes’ horen, maar ook klassiekers als ’Mrs. Robinson’, ‘the sound of Silence’ en ‘the Boxer’ passeren de revue. De muziek van het legendarische singer-songwriter duo Paul Simon en Art Garfunkel wordt door Michael Frank en Guido Reuter in de voorstelling verwerkt tot een onvergetelijke avond.

Still Collins
Still Collins speelt de wereldberoemde hits van Genesis en Phil Collins. Met 1000 optredens in 2012 is Still Collins de populairste coverband van Phil Collins en Genesis in Europa. Dit succes is mede te danken aan de stem van zanger Sven Komp, die niet van echt te onderscheiden is. Naast de vertolking van de wereldberoemde nummers als ‘Against all odds’, ‘Son of man’, ‘In the Air Tonight’ en ‘Another Day in Paradise’, vertolkt de band een aantal hits uit de solo carrière van Peter Gabriel.  Het optreden van Still Collins vindt plaats op vrijdag 17 maart 2017.

ABBA GOLD
Tijdens het optreden van ABBA GOLD op zaterdag 1 april 2017 komen alle beroemde ABBA nummers aan bod. De musici en zangers, die door de ABBA-leden zijn goedgekeurd, laat de glamourpop herleven in de voorstelling. In de show vol glitter wordt daarnaast enkele hits ‘unplugged’ gespeeld. Uit respect voor ABBA en hun unieke levenswerk is ABBA GOLD niet alleen een indrukwekkende tribute, maar wordt het ABBA-gevoel met de huidige technische en muzikale middelen naar het hier en nu gebracht.

Her Majesty
De band Her Majesty brengt op zaterdag 8 april 2017 een eerbetoon aan de legendarische muzikanten David Crosby, Stephen Stills, Graham Nash en Neil Young. Na hun eerbetoon aan deze muzikanten in DWDD verkochten ze binnen een avond al hun voorstellingen van dit seizoen uit. Reden genoeg om ze volgend seizoen op te laten treden voor het HOFtheaterpubliek. Nummers van deze artiesten, afkomstig uit topbands als The Byrds, Buffalo Springfield en The Hollies worden voor de pauze ten gehore gebracht. Maar ook nummers van het debuutalbum van Crosby, Stills en Nash wat in 1969 verscheen worden gespeeld. Nadat Neil Young zich in 1970 bij de groep voegde speelde de groep op het Woodstock-festival en brachten ze het meesterwerk ‘Déjá Vu’. In het optreden van Her Majesty wordt dit meesterwerk integraal gespeeld, begeleid door filmbeelden.

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor het seizoen 2016 – 2017 start op vrijdag 20 mei om 10.00 uur aan de kassa van het HOFtheater en per telefoon (0572-361361). HOFgenoten kunnen van 9 t/m 19 mei met voorrang kaarten kopen. HOFgenoten zijn vrienden van het HOFtheater en iedereen kan vriend worden voor € 25,00 per seizoen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.