volleybalsters de bevers verliezen van kampioenskandidaat

V.C Sneek staat tweede in de competitie en is nog volop aan het strijden om het kampioenschap binnen te halen. Er was dan ook voor de Bevers niks te verliezen.

Voluit spelen en voor elk punt strijden was het motto om toch een aantal punten af te kunnen pakken. Immers, alle punten zijn op dit moment zeer welkom voor de Lemelervelders om degradatie te voorkomen.

Na een goede warming-up en vol goede moed begonnen de dames aan de eerste set. Op alle fronten van het spel werden er echter te veel fouten gemaakt waardoor de eerste set verloren werd met 25-18.

De tweede set begonnen de Bevers scherper en raakten zij af en toe in de ‘flow’. Maar die kon niet vastgehouden worden. De kleine voorsprong die de Bevers hadden werd al snel door Sneek omgebogen. Maar ook de thuisploeg had de boel niet altijd op orde. Toch werd de tweede set verloren met 25-23.

In de derde set kwamen er een aantal wissels in om het spel een andere wending te geven en nieuwe energie in te blazen. Helaas leidde dit niet naar een positieve afsluiting. De derde en de vierde set zijn ook verloren en de vijf punten bleven in Sneek.

Volgende week staat het duel tegen V.C.V op het programma en hebben de Bevers maar één duidelijke taak: winnen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.