vijf dagen feest rond koningsdag in hoonhorst

De plaatselijke Oranjevereniging gaat alweer het 43e seizoen in met vijf bestuursleden en twaalf leden. “De vereniging is zeer actief met eigen commissies, allen met een eigen karakter en inhoud”, aldus voorzitter Wim van Lenthe. “Dit maakt onze Oranjevereniging succesvol tezamen met vele sponsoren die ons elk jaar een warm hart toedragen.”

Kleding en programma
Afgelopen woensdagavond werd het programma voor dit jaar gepresenteerd. Daarin zijn onder meer de Koningsspelen opgenomen, die plaatsvinden op 22 april met de scholen uit Hoonhorst en Emmen. Een dag later vindt een klaverjastoernooi plaats, gevolgd door een grote Oranjebingo.

Zondag treden Aalt en Anja Westerman op tijdens de vertrouwde 50-plusmiddag. Op dinsdagavond in het voorprogramma de motoravonturen van Sjaak Lucassen en aansluitend de feestavond met DJ Franky_V in the Mix.

Op Koningsdag zelf is er in de ochtend de Oranjefietstocht en voor de kinderen een vossenjacht. Later volgt de versierde optocht met met medewerking van Polyhymnia Lemelerveld. Om 14.00 start het spectaculaire sportieve hoofdprogramma met aansluitend de grote dorpsbarbecue met muziek van DJ Ronny.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.