verdachte snelkraak ommen in luttenberg gepakt

In de nacht van woensdag op donderdag werd de kraak rond 4.40 uur gepleegd in de Brugstraat. De politie werd gealarmeerd door een getuige en kwam direct in actie.

Vluchtauto
Op basis van informatie die de getuige aan de politie kon melden is de politie op jacht gegaan naar de daders. Twee personen zouden de snelkraak hebben gepleegd en in een auto zijn weggereden vanuit het centrum richting de N348.

Politieagenten zagen al vrij snel een auto rijden met hierin de mogelijke verdachten. De auto versnelde toen de twee inzittenden de politie zagen.

Uit de bocht
Even later troffen de agenten op de Luttenbergerweg de auto aan van de verdachten, die uit de bocht was gevolgen. Echter de twee inzittenden waren al ontkomen.

Kort hierna trof de politie een man aan in de omgeving van de brandweerkazerne in Luttenberg. Deze man, 25 jaar oud en afkomstig uit Amsterdam, was vermoedelijk een inzittende van de gecrashte auto.

De man wordt verdacht van betrokkenheid bij de snelkraak. Hij is overgebracht naar een arrestantencentrum van de politie, waar hij is ingesloten. De andere verdachte is helaas nog niet aangetroffen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.