uitslagen handbal hoofdklasse b

T.V.O. DS1 – Auto van Ewijk/LHC DS1 21-26


LHC heeft gisteren een goede overwinning behaald in de Hoofdklasse B. In de utwedstrijd tegen TVO waren de dames uit Lemelerveld veels te sterk. De score had nog veel groter kunnen zijn, maar bleef hangen op 21-26. Voor LHC betekent dat ze de aansluiting met de subtop houden. De ploeg uit Salland kan met nog drie wedstrijden te gaan nog op een mooie vierde plek belanden. 

 

Pacelli DS1 – Plus Severijn/Heeten DS1 29-26

Pkus Severijn/Heeten was zaterdagavond net niet sterk genoeg om van Pacelli te winnen. De ploeg, wat al veilig is en volgend jaar ook Hoofdklasse B handbald, speelde goed en bood Pacelli aardig partij. Pacelli is de nummer twee van de ranglijst en staat drie punten achter op Gastvrij Wijhe, 

 

Gastvrij/Wijhe ’92 DS1 – Auto Smeeing/BDC DS1 33-26

Gastvrij Wijhe ’92 blijft het goed doen in de Hoofdklasse B. Vorig jaar konden ze net niet de strijd winnen om het kampioenschap met Voorwaarts uit Twello, maar dat dit seizoen ziet het er veel beter uit. WIjhe’92 staat met drie wedstrijden te gaan drie punten voor op Pacelli en lijkt het kampioenschap niet meer te verliezen. Ook dit weekend liet de ploeg geen steken vallen. In de thuiswedstrijd tegen BDC waren Wijhese speelsters veel sterker en won overtuigend met 33-26

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.