twee informatiemarkten over aanpak n35

Op de bijeenkomsten krijgen de bezoekers info over de geplande maatregelen om de verkeersveiligheid, doorstroming en leefbaarheid te verbeteren. Hierbij gaat het om het verminderen van het aantal aansluitingen op de N35, het aanleggen van parallelwegen en de aanpak van verkeersknooppunt N35/N348 Raalte West (kruispunt Bos).

Medewerkers van Rijkswaterstaat, de provincie en de gemeenten zijn aanwezig om uitleg te geven en vragen te beantwoorden. Over de verkenning naar een ingrijpende aanpak van kruispunt Bos in Raalte geeft de provincie uitleg.

Meepraten
Belanghebbenden die direct aan de N35 tussen Wijthmen en Nijverdal wonen of op een andere manier bij de geplande maatregelen betrokken zijn, kunnen binnen randvoorwaarden meepraten over de invulling. Dat gebeurt vanaf juni. Overige belangstellenden worden tussentijds geïnformeerd via e-mail-nieuwsbrieven.

De aanpak van het betreffende deel van de N35 is nodig omdat er te veel gevaarlijke situaties zijn. De plannen hiervoor worden in 2016 uitgewerkt; uitvoering is gepland in 2017 en 2018. De gezamenlijke partijen organiseren hiervoor twee informatiemarkten.

Bijeenkomsten
Donderdag 12 mei van 16.00 uur tot 20.00 uur is de eerste informatiemarkt in het HOFtheater aan de Voorhof 2 in Raalte. Op dinsdag 17 mei van 16.00 tot 20.00 uur vindt de tweede informatiemarkt plaats in het Bezoekerscentrum Sallandse Heuvelrug aan de Grotestraat 281 in Nijverdal. Belangstellenden zijn van harte welkom. Vooraf aanmelden is niet nodig. Er is geen vast programma; je kunt binnenlopen wanneer je wilt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.