theaters olst en wijhe richting einde seizoen

De Volkskrant noemde Matroesjka ‘zeer muzikaal en zeer intelligent’. Matroesjka won in april 2014 de publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival. In hun eerste echte avondvullende theaterprogramma ‘Eeuwig Vlees’ speelt Matroesjka alsof hun leven ervan afhangt. Veel anders kun je ook niet. Het is tenslotte eten of gegeten worden. Jihad-sletjes, botox-bejaarden, doorgesnoven goochelaars en verontrustende datingshows. Met rauwe humor, schrijnende sketches en sappige technobeats draait Matroesjka alles en iedereen door de gehaktmolen.
De voorstelling vindt plaats op vrijdag 22 april om 20:15 uur in het Capellenborg Theater in Wijhe. Kaarten kosten € 13,00.

René Slot en Robert Weirauch
Slot en Weirauch spelen op zondag 24 april om 15.30 uur een liederenrecital. Voor de pauze spelen de tenor en pianist de mythische Franz Schubert. Deze liederen, Ganymed (Goethe), Der Atlas (Heine) en Der Zwerg (von Collin) zijn gebaseerd op mythen en sprookjes. Na de pauze voeren de mannen Samuel Barber met Hermit Songs op. Deze liederen zijn teruggevonden op teksten van kluizenaars en monniken uit de vroege middeleeuwen.

De voorstelling vindt plaats op zondag 24 april om 15:30 uur in het Holstohus Theater in Olst. Kaarten kosten € 15,00.

Kaarten zijn te koop via staging2.theatersolstwijhe.nl en bij DA drogist Bourquin, Boek en Kantoor Korten en Tourist Info Holstohus. Kijk voor meer informatie over de voorstellingen op staging2.theatersolstwijhe.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.