tafeltennisvereniging wijhe zet deuren open voor ygdrasil

In april zet Tafeltennisvereniging Wijhe (TTV Wijhe) vier maal haar deuren open voor bewoners van Ygdrasil. In een ontspannen sfeer kunnen de bewoners kennis maken met tafeltennis en dynamic tennis.

De eerste bijeenkomst vond eind vorige week plaats. Zo’n vijftien bewoners werden gastvrij ontvangen in de ruimte van TTV Wijhe waar de tafeltennistafels al klaar stonden. Na wat uitleg werd er fanatiek gesport, ieder op zijn/haar eigen niveau.

Er werd duidelijk genoten en ook vanuit de TTV werd de eerste bijeenkomst als zeer positief ervaren. Komende weken zijn andere groepen bewoners van Ygdrasil aan de beurt. Belangstellenden om verder te gaan zijn vervolgens van harte welkom bij TTV Wijhe.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.