Home / archiefcentraal / sv heeten houdt puntje over aan doelpuntloze remise

sv heeten houdt puntje over aan doelpuntloze remise

De ploeg uit Heeten staat op de dertiende plaats in de Derde Klasse. Mocht de ploeg van trainer Alex Booij aan het einde van het seizoen nog steeds op die positie staan, is rechtstreekse degradatie naar de Vierde Klasse een feit. Dat lot is echter nog lang niet bezegeld, aangezien de achterstand op plaats elf een twaalf slechts een punt is. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om directe handhaving af te dwingen nog steeds, aangezien die achterstand nog maar twee punten bedraagt.

Volgende week neemt SV Heeten het op tegen SV Colmschate’33. Een loodzware opgave, want de aankomende tegenstander staat op de tweede plaats in de competitie. Daarnaast zijn zij nog steeds in de race voor het kampioenschap en kunnen zij zich geen misstap veroorloven.

Lees ook

Eerste exemplaar fotoboek ‘Etty Hillesum en het IJssellandschap’ voor Jan Terlouw

WELSUM/DIEPENVEEN – Jan Terlouw heeft woensdag 17 november het eerste exemplaar van het nieuwe fotoboek …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.