strijdend nieuw heeten overwint

In de eerste helft kwamen de bezoekers als snel op voorsprong. Na iets meer dan 10 minuten spelen komt de thuisploeg op een 0-1 achterstand. Door hard werk weet de ploeg van trainer Harold Sneller naast de ploeg uit Bornerbroek te komen door een goal van Erik ten Have in de 22e minuut. Hij zet de stand op 1-1. Vijf minuten later maakt Juul Kruiper de 2-1 voor zijn ploeg. Dit is tevens de ruststand.

In de tweede helft blijft de stand een kwartier lang ongewijzigd. Tot in de 64e minuut wanneer Wout ten Have zijn ploeg naar de 3-1 schiet. De overwinning lijkt verzekerd, maar niets is minder waar. In de 70e minuut komt de nummer tien van de competitie op de 3-2 aansluitingstreffer. Wout ten Have maakt echter korte mette met de ambitie van de Tukkers en schiet in de 75e minuut zijn ploeg naar de 4-2. De gasten weten in de 90e minuut nog de 4-3 binnen te schieten, maar dit mag niet baten. De overwinning blijft in handen van de ploeg van trainer Harold Sneller. Volgende week zullen zij het op moeten nemen tegen de ploeg uit Luttenberg s.v. SDOL van trainer Hendri Zwinselman.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.