stiltewandeling in duursche waarden

Staatsbosbeheer presenteert op zondag 17 april weer een stiltewandeling in de Duursche Waarden. Deze staat onder leiding van een IJsselnatuurgids/zenleraar. Ervaring met mediteren is niet vereist om aan deze wandelingen mee te kunnen doen. Na afloop is er in het Informatiecentrum IJssel Den Nul gelegenheid om na te praten onder het genot van een kopje koffie/thee.

De wandeling start om 9.00 uur op de parkeerplaats bij de steenfabriek in Fortmond (nabij Fortmonderweg 18, Olst) en duurt tot ongeveer 11.00 uur. De kosten zijn 5 euro voor volwassenen en 2,50 euro voor kinderen tot en met 12 jaar. Aanmelden en info bij Jan Klungers: zeninsalland@kpnmail.nl, tel: 0570-523837. Spontaan meewandelen kan ook. Tip: goede schoenen zijn handig en neem een klein wekkertje mee. Zie verder staging2.staatsbosbeheer.nl en staging2.infocentrumijssel.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.