Home / archiefcentraal / stiltewandeling in duursche waarden

stiltewandeling in duursche waarden

Staatsbosbeheer presenteert op zondag 17 april weer een stiltewandeling in de Duursche Waarden. Deze staat onder leiding van een IJsselnatuurgids/zenleraar. Ervaring met mediteren is niet vereist om aan deze wandelingen mee te kunnen doen. Na afloop is er in het Informatiecentrum IJssel Den Nul gelegenheid om na te praten onder het genot van een kopje koffie/thee.

De wandeling start om 9.00 uur op de parkeerplaats bij de steenfabriek in Fortmond (nabij Fortmonderweg 18, Olst) en duurt tot ongeveer 11.00 uur. De kosten zijn 5 euro voor volwassenen en 2,50 euro voor kinderen tot en met 12 jaar. Aanmelden en info bij Jan Klungers: zeninsalland@kpnmail.nl, tel: 0570-523837. Spontaan meewandelen kan ook. Tip: goede schoenen zijn handig en neem een klein wekkertje mee. Zie verder www.staatsbosbeheer.nl en www.infocentrumijssel.nl.

Lees ook

Preventieve bestrijding eikenprocessierups van start

ZWOLLE – De provincie Overijssel is gestart met de preventieve bestrijding van de eikenprocessierups langs …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.