stick figures en t load naar finale van de wraak van salland

Het was een memorabel avondje Leeren Lampe. Een dikke 150 man was op De Wraak afgekomen. En die kregen een prachtige set muziek voorgeschotend.

Coverband Mr Jingles beet het spits af en speelde met gemak de zaal vol. Joan Jett, AC/DC, Anouk, prachtig.

De viermansformatie A’Cents bracht eigen werk. En dat deden ze met z’n drieën, want een van de vier is langdurig ziek. De zanger nota bene, wat voor de drummer en de gitarist knap improviseren was. Ze kwamen daar prachtig uit.

Stick Figures bracht ook eigen werk, het is een van de weinige bands met een bassist die swingend op het podium staat. Hij speelt met zijn loopjes meteen ook de verschillende nummers aan elkaar, als de andere gitaristen hun instrument nog even stemmen.

T-Load begon met het songfestivalnummer van de Common Linnets en volgens de jury hadden zij wél gewonnen als ze ons land hadden vertegenwoordigd. De band uit Wijhe eindige met De Dijk. Waarna het publiek in de volle Leeren Lampe ‘more’ wilde.

15 April is de tweede halve finale, ook in Lampe, met The Woof, The Radzjas en ALIVE coverband.

De grote finale is op 23 april in De Gouv. Daar staan dus Stick Figures en T-Load aangevuld met de beste twee van komende vrijdag.

De Wraak is een product van Salland Centraal. AV XL verzorgt het geluid, Stöppelhaene en Coop Raalte zijn sponsor. In de jury van vrijdagavond zaten Duco Nijp, Harrie Kiekebosch en Harrie Blankenvoort. Zij beoordeelden de bands ondermeer op muzikale kwaliteit, performance en interactie met het publiek.

Foto’s: Johan Bokma

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.