stekjesmarkt bij buurtboerderij het oosterbroek

De markt wordt georganiseerd in samenwerking met ZorgAccent en Stichting Vrijwillige Thuiszorg Overijssel, voor mantelzorgs en vrijwilligerszorg.

Het Oosterbroek biedt ondersteuning aan kwetsbare burgers in de gemeenten Raalte, Hellendoorn, Dalfsen en omliggende gemeenten, in het bijzonder aan jonge mensen met beginnende dementie en hun mantelzorger.

Buurtboerderij het Oosterbroek werkt samen met Stichting VrijwilligeThuiszorg en met ZorgAccent. Met de stekjesmarkt willen ze deze samenwerking bekrachtigen en de inwoners van Luttenberg en de omliggende gemeenten de gelegenheid bieden kennis te maken met de boerderij.

Voor meer informatie kun je terecht op het Oosterbroek bij Ans Herder of Vincent Doedens (0572-745046, info@buurtboerderijhetoosterbroek.nl) of Thea ten Have, Stichting Vrijwillige Thuiszorg (06-46282123 ttenhave@vrijwilligethuiszorg.nl).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.