sportpark ramele kleurt oranje tijdens koningsspelen

De scholieren krijgen een vijftal clinics en kunnen op die manier kennis maken met de verschillende sporten die worden aangeboden op ‘Ramele’.

Activiteiten
Zo kunnen ze bij Tennisvereniging Ramele kennis maken met tennis, krijgen ze hockeyclinics bij SMHC, en ervaren ze verschillende onderdelen van AV Salland. Ook mogen ze crossen en fietsen op de ATB bij CRT. En zoals gebruikelijk bij de Koningsspelen, leren de kinderen de Koningsspelendans 2016 ‘Hupsakee’.

Iedere sportvereniging heeft een aantal vrijwilligers van de club bereid gevonden om die dag te helpen. Daardoor kunnen ze hun sport goed onder de aandacht brengen en krijgen de kinderen een goed beeld van de sport.

Kennis maken
“Een mooie manier om kennis te maken met sporten die in Raalte wat minder bekend zijn”, aldus Nicole Hemmink. Ze is combinatiefunctionaris bij Sportbedrijf ‘Kracht’ en mede verantwoordelijk voor de organisatie van deze dag.

De ouders van de kinderen zijn ook van harte uitgenodigd om te komen kijken naar de sportieve activiteiten van hun kinderen.

De dag wordt mede mogelijk gemaakt door een subsidie vanuit de gemeente.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.